Welkom bij qup

Wie zijn wij? QUP faciliteert de e-ticketing voor diverse partners op het gebied van leisure. Voor vragen over tickets of het bestellen hiervan, kun je op deze website terecht.

Klantenservice

Bij QUP sta je als klant voorop. Wij helpen je daarom graag bij vragen of voor meer informatie. Hieronder staan een aantal onderwerpen met informatie rondom het bestellen van tickets. Heb je nog een andere vraag? Via de contactgegevens kun je bij ons terecht met de vraag.

Klantenservice & contact

Je kunt met ons contact opnemen door te bellen naar 020 – 7370500 of stuur via onderstaand formulier een bericht naar ons toe. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Mail ons

Kaarten bestellen via QUP webshop

Op shop.mrticket.nl kun je kaarten bestellen voor diverse dagjes uit.

FAQ

Je kunt met ons contact opnemen door te bellen naar 088 – 7780170 of stuur via onderstaand formulier een bericht naar ons toe. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Hoe kan je tickets bestellen?

  1. Zoek het uitje waar je heen wilt.
  2. Klik op de kalender wanneer je wilt (indien van toepassing)
  3. Kies het aantal kaartjes dat je wilt hebben in de desbetreffende tariefgroep (kinderen of volwassenen, etc.)
  4. Kies of je wilt betalen via iDeal of via Creditcard.
  5. Volg de stappen tijdens de betaling.
  6. Vergeet niet bij Ideal betalen op ‘Bevestigen’ te toetsen.
  7. Indien de betaling gelukt is, ontvang je binnen enkele minuten de bevestiging in jouw mailbox. Deze bevestiging is geen officieel toegangsbewijs.
  8. Nadat wij jouw betaling daadwerkelijk ontvangen hebben, ontvang je de toegangskaarten in je mailbox.
    Deze toegangskaarten print je uit en neem je mee naar het desbetreffende park.

Je mag de kaarten zo vaak mogelijk uitprinten als je wilt. Echter, bij het park wordt het ticket gescand. Aangezien het ticket een unieke barcode bevat, kun je het ticket maar één keer gebruiken.

Wat heb je nodig om een ticket te openen?

 Tickets dienen via Adobe geopend worden. Door gebruik te maken van de volgende link kun je, indien nodig, Adobe Reader installeren: get.adobe.com/nl/reader/

Bankieren via internet, kun je het resterende bedrag ook aan de kassa betalen?

Nee. Het boeken en betalen kan uitsluitend via internet. Wellicht dat je de betaling kunt voldoen via familie, vrienden of kennissen.

Wanneer kun je de klantenservice van QUP bereiken?

Van maandag tot en met vrijdag is de klantenservice tijdens kantooruren uur telefonisch bereikbaar. Het telefoonnummer van de QUP klantenservice is: 020 -7370500

Of mail je vraag naar klantenservice@qup.eu. Je ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Wanneer ontvang je jouw entreebewijs?

Zodra de betaling via internet voltooid en verwerkt is, ontvang je een bevestigingsmail in je mailbox met daarin je entreebewijzen. Print deze uit en neem ze mee naar het dagje uit.

Boekingskosten?

Na het boeken van je entreekaarten, verschijnt er een betalingsscherm met hierin opgenomen de “boekingskosten”. De boekingskosten zijn kosten die in rekening worden gebracht voor de behandeling van de aankoop van entreebewijzen. Door middel van een staffel worden deze kosten per entreekaart in rekening gebracht.

Algemene voorwaarden

Wat zijn jouw rechten en plichten? Als je alles wilt weten over jouw aankoop en over wat ervoor en erna gebeurt, klik je hier.

Herroepingsrecht

Bestellingen voor tickets kunnen niet worden geannuleerd en geleverde tickets worden niet retour genomen. Het algemene herroepingsrecht dat geldt voor via internet bestelde producten is uitdrukkelijk niet van toepassing op tickets. In geval van reclamaties in verband met gebreken aan de diensten van de betreffende aanbieder dien je je te wenden tot de betreffende aanbieder. Hierop geldt één uitzondering: Indien je het ticket niet kunt gebruiken doordat op de dag of dagen dat het ticket geldig was de betreffende dienst of de betreffende locatie geheel niet toegankelijk was (bijvoorbeeld een parksluiting door ongeval of een geannuleerd concert), kan je bij QUP de betaalde ticketprijs terugkrijgen door binnen 1 maand na de laatste geldigheidsdatum van het ticket restitutie aan te vragen. Voor het vragen van restitutie moet je gebruik maken van het restitutie aanvraagformulier dat je per email bij QUP kunt aanvragen. Indien een afgelast evenement wordt verplaatst naar een latere datum, dan kan QUP besluiten in plaats van een restitutie een ticket voor het vervangende evenement te verstrekken.Bestellingen voor tickets kunnen niet worden geannuleerd en geleverde tickets worden niet retour genomen. Het algemene herroepingsrecht dat geldt voor via internet bestelde producten is uitdrukkelijk niet van toepassing op tickets. In geval van reclamaties in verband met gebreken aan de diensten van de betreffende aanbieder dien je je te wenden tot de betreffende aanbieder. Hierop geldt één uitzondering: Indien je het ticket niet kunt gebruiken doordat op de dag of dagen dat het ticket geldig was de betreffende dienst of de betreffende locatie geheel niet toegankelijk was (bijvoorbeeld een parksluiting door ongeval of een geannuleerd concert), kan je bij QUP de betaalde ticketprijs terugkrijgen door binnen 1 maand na de laatste geldigheidsdatum van het ticket restitutie aan te vragen. Voor het vragen van restitutie moet je gebruik maken van het restitutie aanvraagformulier dat je per email bij QUP kunt aanvragen. Indien een afgelast evenement wordt verplaatst naar een latere datum, dan kan QUP besluiten in plaats van een restitutie een ticket voor het vervangende evenement te verstrekken.

Privacy

Klik hier voor de Disclaimer en Privacy Statement.

Contact voor bedrijven

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor samenwerking met QUP. Voor meer informatie over ons bedrijf verwijzen wij je naar de website www.queueup.eu of kun je contact opnemen via info@queueup.eu.